Podstawy przedsiębiorczości T.3s.PPRZ.NM.TTZXZ.R
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2024/2025
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 14:30 - 16:45,
sala zdalne jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:15 - 17:30, sala zdalne jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:00 - 19:15, sala zdalne |
Marcin Kopyra | 0/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.