Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.NI.TTZTZ.T
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2024/2025
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 16:30,
sala zdalne jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:00 - 20:15, sala zdalne jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:00 - 18:15, sala zdalne jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:00 - 16:15, sala zdalne jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:30 - 16:45, sala zdalne jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:00 - 20:00, sala zdalne |
Teresa Leszczyńska | 0/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.