Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.NI.TTZTZ.T
Wykład (WYK) Semestr zimowy 2024/2025

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 20
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Egzamin

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 16:30, sala zdalne
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:00 - 20:15, sala zdalne
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:00 - 18:15, sala zdalne
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:00 - 16:15, sala zdalne
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:30 - 16:45, sala zdalne
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:00 - 20:00, sala zdalne
Teresa Leszczyńska 0/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)