Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T
Wykład (WYK) Semestr zimowy 2023/2024

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Egzamin

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:00 - 12:30, sala 0.72
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:15 - 14:15, sala 0.72
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 13:30, sala 1.52
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:15 - 19:15, sala 0.72
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 13:30, sala 0.72
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:30 - 17:30, sala 1.41
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:00, sala 0.72
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:00, sala 0.72
Lesław Juszczak, Sławomir Pietrzyk, Jacek Rożnowski, Joanna Sobolewska-Zielińska, Robert Socha 19/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)