Dziedzictwo historyczne i kulturowe w produktach regionalnych Europy C.F.SKE.N
Ćwiczenia audytoryjne (CWA)
Semestr zimowy 2023/2024
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 19:15 - 20:45,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.52 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:15 - 18:15, Wydział Technologii Żywności, sala 1.52 |
Andrzej Gielarowski | 16/ |
|
2 |
(brak danych),
(budynek nieznany),
(sala nieznana)
|
Andrzej Gielarowski | 81/ |
|
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.