Dziedzictwo historyczne i kulturowe w produktach regionalnych Europy C.F.SKE.N
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2023/2024
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:45 - 19:15,
Wydział Technologii Żywności,
sala 1.52 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:00 - 21:00, Wydział Technologii Żywności, sala 1.52 |
Andrzej Gielarowski | 16/ |
|
2 |
(brak danych),
(budynek nieznany),
(sala nieznana)
|
Andrzej Gielarowski | 0/ |
|
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.