Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.NI.TTZTZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2023/2024
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:45 - 17:00,
sala 0.108 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:30 - 17:45, sala 0.108 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:30 - 20:45, sala 0.108 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:45 - 20:00, sala 0.108 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:00 - 20:15, sala 0.108 |
Maria Walczycka | 11/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.