Zasady i organizacja żywienia zbiorowego i żywienia w szpitalach T.4s.ZOZZ.NM.TTDXZ.T
Wykład (WYK)
Semestr letni 2023/2024
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15,
sala 0.111 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:30 - 16:45, sala 0.111 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 10:15, sala 0.111 |
Kinga Topolska | 25/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.