Podstawy przedsiębiorczości T.4s.PPRZ.NM.TTDXZ.R
Wykład (WYK)
Semestr letni 2023/2024
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:00,
sala 1.52 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 15:00, sala 1.52 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 13:30, sala 1.52 |
Marcin Kopyra | 25/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.