Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Mikrobiologia żywności T.4s.MIZY.NI.TTZTZ.T
Wykład (WYK) Semestr letni 2023/2024

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 20
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Egzamin

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:45 - 16:15, sala 1.124
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 18:30 - 20:45, sala 0.91
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:00 - 18:15, sala 1.124
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15, sala 1.124
Paweł Satora 20/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)