Podstawy przedsiębiorczości T.3s.PPRZ.NM.TTZXZ.R
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2023/2024
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:30 - 10:45,
sala 1.52 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:15 - 17:30, sala 1.52 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:15 - 17:30, sala 1.52 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:30 - 17:45, sala 1.52 |
Marcin Kopyra | 16/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.