Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.NI.TTZTZ.T
Wykład (WYK) Semestr zimowy 2023/2024

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 20
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Egzamin

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:00 - 18:15, sala 1.104
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:45 - 16:15, sala 1.104
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:00 - 18:00, sala 1.104
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:00 - 16:30, sala 1.104
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:00 - 16:15, sala 1.104
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:30 - 17:45, sala 1.104
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:15 - 15:45, sala 1.104
Teresa Leszczyńska 20/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)