Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.NI.TTZTZ.T
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2023/2024
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:00 - 18:15,
sala 1.104 jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:45 - 16:15, sala 1.104 jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:00 - 18:00, sala 1.104 jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:00 - 16:30, sala 1.104 jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:00 - 16:15, sala 1.104 jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:30 - 17:45, sala 1.104 jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:15 - 15:45, sala 1.104 |
Teresa Leszczyńska | 20/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.