Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2023/2024
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:00,
sala 0.77 |
Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek | 14/ |
|
2 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:15,
sala 0.77 |
Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek | 14/ |
|
3 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 20:15,
sala 0.77 |
Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Dorota Litwinek | 17/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.