Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2023/2024

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:15, sala 0.135
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś 14/ szczegóły
2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:15, sala 0.135
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś 14/ szczegóły
3 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:30 - 11:45, sala 0.135
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś 11/ szczegóły
4 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 14:45, sala 0.135
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś 15/ szczegóły
5 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 20:00, sala 0.135
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Joanna Banaś 15/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)