Podstawy dietetyki T.5s.PODD.SI.TTDDZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2023/2024
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 17:15,
sala 1.105 |
Kinga Dziadek | 11/ |
|
2 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15,
sala 1.105 |
Kinga Dziadek, Marta Kotuła | 10/ |
|
3 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45,
sala 1.105 |
Kinga Dziadek, Marta Kotuła | 13/ |
|
4 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 14:45 - 17:00,
sala 1.105 |
Marta Kotuła | 14/ |
|
5 |
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:15 - 19:00,
sala 1.105 wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 20:00, sala 1.105 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:30 - 18:15, sala 1.105 wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 20:45, sala 1.105 |
Kinga Dziadek, Aneta Kopeć | 9/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.