Podstawy dietetyki T.5s.PODD.SI.TTDDZ.T
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2023/2024
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 13:45,
sala 1.35 jednokrotnie, wtorek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:45 - 14:00, sala Wykładowa II wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 9:45 - 12:00, sala 1.35 |
Aneta Kopeć | 57/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.