Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2023/2024
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 9:45 - 12:00,
sala Wykładowa II wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 16:15, sala Wykładowa II |
Magdalena Surma, Marek Sady, Kinga Topolska | 45/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.