Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TBSBZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2022/2023
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:00,
sala 1.73 |
Paulina Pająk | 12/ |
|
2 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:15,
sala 1.73 |
Karolina Królikowska | 8/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.