Podstawy dietetyki T.5s.PODD.SI.TTDDZ.T
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2022/2023
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, wtorek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:00 - 16:15,
sala 1.35 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 13:45, sala 1.35 |
Aneta Kopeć | 36/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.