Elektyw specjalizacyjny III H: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.F3.ES31.NM.TTZHZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2022/2023
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 15:30,
sala 1.137 |
Tomasz Tarko, Aneta Pater | 15/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.