Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.NI.TTZTZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2022/2023

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:30 - 18:30, sala 0.136
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:00 - 20:00, sala 0.136
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 13:30, sala 0.136
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 14:15, sala 0.136
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:15 - 13:30, sala 0.136
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:00 - 19:15, sala 0.136
Joanna Banaś, Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak, Jagoda Majcherczyk, Grzegorz Fiutak 14/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)