Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.NI.TTZTZ.T
Wykład (WYK)
Semestr letni 2022/2023
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:00 - 19:30,
sala zdalne jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:30 - 19:45, sala zdalne jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:00 - 20:15, sala zdalne jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:30 - 17:45, sala zdalne jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:00 - 20:15, sala zdalne jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:30 - 18:45, sala zdalne jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:00 - 19:15, sala zdalne |
Joanna Sobolewska-Zielińska | 14/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.