Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2022/2023
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:30 - 14:45,
sala 0.110 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 14:45, sala 1.107 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:30 - 14:45, sala 1.108 |
Adam Florkiewicz, Barbara Mickowska, Magdalena Surma, Anna Sadowska-Rociek | 14/ |
|
2 |
jednokrotnie, czwartek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:15 - 15:30,
sala 0.110 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 15:30, sala 1.107 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 15:30, sala 1.108 |
Adam Florkiewicz, Barbara Mickowska, Magdalena Surma, Anna Sadowska-Rociek | 10/ |
|
3 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 15:30,
sala 1.108 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 15:30, sala 1.107 jednokrotnie, środa (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:15 - 15:30, sala 0.110 |
Adam Florkiewicz, Barbara Mickowska, Magdalena Surma, Anna Sadowska-Rociek | 6/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.