Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2022/2023

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 17:00, sala 1.134
Anna Starzyńska-Janiszewska 13/ szczegóły
3 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 13:00, sala 1.134
Łukasz Byczyński 11/ szczegóły
4 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 17:00, sala 1.134
Łukasz Byczyński 10/ szczegóły
7 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 17:00, sala 1.134
Anna Starzyńska-Janiszewska 12/ szczegóły
8 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 12:45, sala 1.134
Anna Starzyńska-Janiszewska 13/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)