Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2022/2023

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:00, sala 0.135
Iwona Tesarowicz, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek 13/ szczegóły
2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:00, sala 0.135
Iwona Tesarowicz, Grzegorz Fiutak, Magdalena Witek 11/ szczegóły
3 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:00, sala 0.135
Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek, Grzegorz Fiutak 13/ szczegóły
4 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:00, sala 0.136
Magdalena Witek, Iwona Tesarowicz, Grzegorz Fiutak 7/ szczegóły
5 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:00, sala 0.136
Magdalena Witek, Iwona Tesarowicz, Grzegorz Fiutak 9/ szczegóły
6 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:15, sala 0.137
Grzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek 7/ szczegóły
7 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:00, sala 0.136
Grzegorz Fiutak, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek 13/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)