Seminarium dyplomowe T.4s.SEMD.NM.TTDXZ.T
Seminarium (SEM)
Semestr letni 2022/2023
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 14:00,
sala Wykładowa II jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:00 - 16:00, sala Wykładowa II jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 15:30, sala zdalne jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 15:30, sala Wykładowa II wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 11:00 - 17:00, sala Wykładowa II |
Adam Florkiewicz, Barbara Mickowska, Magdalena Surma | 31/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.