Podstawy przedsiębiorczości T.4s.PPRZ.NM.TTDXZ.R
Wykład (WYK)
Semestr letni 2022/2023
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każda niedziela, 10:30 - 12:45,
sala zdalne wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 13:45, sala zdalne |
Marcin Kopyra | 31/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.