Elektyw 2 (z zakresu dietetyki): Prozdrowotne właściwości produktów pochodzenia zwierzęcego T.F3.2ELd.NM.TTDXZ.T
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2022/2023
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:15 - 18:30,
sala 0.91 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:15 - 13:30, sala 0.91 wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 13:45 - 16:00, sala 0.91 |
Maria Walczycka, Dorota Najgebauer-Lejko, Marzena Zając | 32/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.