Elektyw specjalizacyjny II A: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia T.F3.ES21.NM.TTZAZ.T
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2022/2023
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 9:00 - 12:00,
sala 1.26 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:00, sala 1.26 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 9:45 - 11:15, sala 1.26 |
Robert Socha | 11/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.