Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2022/2023
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 13:30,
sala 1.104 wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 19:00 - 21:15, sala 1.104 wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 18:30, sala 1.104 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:00 - 13:15, sala 1.104 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:45 - 16:00, sala 1.104 |
Magdalena Surma, Anna Sadowska-Rociek, Gabriela Zięć | 32/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.