Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności T.F1.EK32.NM.TTZXZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2022/2023
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:15 - 16:00,
sala 1.134 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:00 - 16:45, sala 1.134 |
Bożena Stodolak | 8/ |
|
2 |
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:15 - 20:00,
sala 1.134 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:00 - 20:45, sala 1.134 |
Bożena Stodolak | 9/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.