Podstawy przedsiębiorczości T.3s.PPRZ.NM.TTZXZ.R
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2022/2023
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 10:15,
sala 0.111 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:15 - 17:30, sala 0.111 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:30 - 13:45, sala 0.111 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:30 - 10:45, sala 0.111 |
Marcin Kopyra | 23/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.