Elektyw kierunkowy III: Wybrane aspekty higieny i produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK32.NM.TTDXZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 15:45,
sala 1.82 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:45 - 19:15, sala 1.82 wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 13:45 - 19:15, sala 1.82 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:15 - 15:45, sala 1.82 wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 13:30, sala 1.82 |
Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Katarzyna Petka-Poniatowska | 10/ |
|
2 |
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:45 - 19:15,
sala 1.82 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 16:00, sala 1.82 wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 13:30, sala 1.82 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:00 - 19:30, sala 1.82 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 16:00, sala 1.82 wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 10:15 - 15:45, sala 1.82 |
Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Katarzyna Petka-Poniatowska | 10/ |
|
3 |
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 15:45,
sala 1.82 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 13:30, sala 1.82 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 13:30, sala 1.82 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:15 - 15:45, sala 1.82 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:15 - 13:45, sala 1.82 wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 13:45 - 19:15, sala 1.82 |
Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Katarzyna Petka-Poniatowska | 10/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.