Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw kierunkowy III: Wybrane aspekty higieny i produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK32.NM.TTDXZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2021/2022

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 56
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 15:45, sala 1.82
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:45 - 19:15, sala 1.82
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 13:45 - 19:15, sala 1.82
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:15 - 15:45, sala 1.82
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 13:30, sala 1.82
Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Katarzyna Petka-Poniatowska 10/ szczegóły
2 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:45 - 19:15, sala 1.82
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 16:00, sala 1.82
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 13:30, sala 1.82
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:00 - 19:30, sala 1.82
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 16:00, sala 1.82
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 10:15 - 15:45, sala 1.82
Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Katarzyna Petka-Poniatowska 10/ szczegóły
3 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 15:45, sala 1.82
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 13:30, sala 1.82
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 13:30, sala 1.82
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:15 - 15:45, sala 1.82
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:15 - 13:45, sala 1.82
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 13:45 - 19:15, sala 1.82
Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Katarzyna Petka-Poniatowska 10/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)