Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw kierunkowy III: Wybrane aspekty higieny i produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK32.NM.TTDXZ.T
Wykład (WYK) Semestr letni 2021/2022

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 24
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Egzamin

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 18:00 - 21:15, sala zdalne
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 19:00 - 21:15, sala zdalne
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 18:45 - 21:00, sala zdalne
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:00 - 16:15, sala zdalne
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:30 - 15:45, sala zdalne
Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska 30/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)