Elektyw kierunkowy III: Wybrane aspekty higieny i produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK32.NM.TTDXZ.T
Wykład (WYK)
Semestr letni 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 18:00 - 21:15,
sala zdalne jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 19:00 - 21:15, sala zdalne wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 18:45 - 21:00, sala zdalne jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:00 - 16:15, sala zdalne jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:30 - 15:45, sala zdalne |
Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska | 30/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.