Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T
Wykład (WYK) Semestr zimowy 2021/2022

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Egzamin

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 9:30 - 12:30, sala zdalne
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:30 - 20:30, sala zdalne
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:00 - 14:30, sala zdalne
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:00, sala zdalne
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 12:00, sala zdalne
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:30 - 14:30, sala zdalne
Małgorzata Bączkowicz 13/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)