Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.NI.TTZTZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2021/2022

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:45 - 17:00, sala 0.108
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 12:45, sala 0.108
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:15 - 19:30, sala 0.108
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:30 - 13:45, sala 0.108
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 14:15, sala 0.108
Marzena Zając 13/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.1.0-4 (2023-02-27)