Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.NI.TTZTZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:45 - 17:00,
sala 0.108 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 12:45, sala 0.108 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:15 - 19:30, sala 0.108 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:30 - 13:45, sala 0.108 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 14:15, sala 0.108 |
Marzena Zając | 13/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.