Technologia specjalizacyjna II R: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji wyrobów węglowodanowych T.1s.TSP2.SM.TTZRZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:45,
sala 0.77 |
Dorota Gumul, Jarosław Korus, Rafał Ziobro, Dorota Litwinek, Wiktor Berski | 14/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.