Metody badań eksperymentalnych 1 N T.1s.MBE1.SM.TTZNZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15,
sala 0.141 |
Urszula Błaszczyk, Iwona Drożdż, Małgorzata Makarewicz, Aleksander Poreda, Paweł Satora, Paweł Sroka, Tomasz Tarko, Marek Zdaniewicz, Monika Cioch-Skoneczny, Aneta Ciosek | 10/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.