Żywienie kobiet ciężarnych, karmiących i niemowląt T.2s.ZKCK.NM.TTDXZ.T
Wykład (WYK)
Semestr letni 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:15 - 18:30,
sala zdalne jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:45 - 16:15, sala zdalne jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:00 - 19:15, sala zdalne |
Aneta Kopeć | 30/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.