Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.NI.TTZTZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr letni 2021/2022

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45, sala 0.135
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 14:45, sala 0.135
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:00 - 18:15, sala 0.135
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:00 - 16:15, sala 0.135
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk 14/ szczegóły
2 wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15, sala 0.135
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:15, sala 0.135
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:30 - 19:45, sala 0.135
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk 16/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)