Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.NI.TTZTZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45,
sala 0.135 wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 14:45, sala 0.135 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:00 - 18:15, sala 0.135 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:00 - 16:15, sala 0.135 |
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk | 14/ |
|
2 |
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15,
sala 0.135 wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:15, sala 0.135 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:30 - 19:45, sala 0.135 |
Agnieszka Zawiślak, Iwona Tesarowicz, Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk | 16/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.