Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.NI.TTZTZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 16:30 - 19:45,
sala 1.73 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:15, sala 1.73 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:00 - 17:15, sala 1.73 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:30 - 14:45, sala 1.73 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:00 - 18:15, sala 1.73 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:15 - 14:30, sala 1.73 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 12:45, sala 1.73 |
Joanna Sobolewska-Zielińska, Paulina Pająk | 16/ |
|
2 |
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:15,
sala 1.73 wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 14:45, sala 1.73 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:30 - 19:45, sala 1.73 wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 18:15, sala 1.73 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 10:15, sala 1.73 |
Paulina Pająk, Joanna Sobolewska-Zielińska | 15/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.