Metody badań eksperymentalnych 2 R T.2s.MBE2.SM.TTZRZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 15:15 - 18:30,
sala 0.79 |
Paweł Szlachcic, Anna Konieczna-Molenda, Karen Khachatryan, Angelika Wojtyś, Wiktor Berski, Jarosław Korus, Sławomir Pietrzyk, Krzysztof Buksa, Paulina Pająk, Ewelina Jamróz, Karolina Królikowska | 10/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.