Seminarium dyplomowe C T.3s.SEMD.NM.TTZCZ.T
Seminarium (SEM)
Semestr zimowy 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 19:30,
sala 0.91 wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 15:30, sala 0.91 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 15:30, sala 0.91 |
Jacek Domagała, Dorota Najgebauer-Lejko, Marek Sady, Magda Filipczak-Fiutak, Agnieszka Pluta-Kubica, Katarzyna Turek | 9/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.