Elektyw specjalizacyjny II C: Pozażywieniowe wykorzystanie składników mleka T.F3.ES21.NM.TTZCZ.T
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 9:45 - 11:15,
sala zdalne jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:00, sala zdalne jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:30 - 17:30, sala zdalne |
Dorota Najgebauer-Lejko | 9/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.