Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami planowania produkcji i kalkulacji cen w zakładach gastronomicznych T.F4.EL92.SI.TTDDZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr letni 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy piątek, 8:00 - 10:30,
sala 1.82 |
Iwona Cieślik, Joanna Doniec, Katarzyna Petka | 14/ |
|
2 |
każdy piątek, 13:15 - 15:45,
sala 1.82 |
Iwona Cieślik, Katarzyna Petka, Joanna Doniec | 12/ |
|
3 |
każdy piątek, 10:35 - 13:05,
sala 1.82 |
Iwona Cieślik, Katarzyna Petka, Joanna Doniec | 10/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.