Elektyw V: Biotechnologia żywności pochodzenia roślinnego T.F5.EL52.SI.TBSBZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 20:45,
sala 1.136 |
Robert Duliński, Anna Starzyńska-Janiszewska, Bożena Stodolak | 10/ |
|
2 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:45,
sala 1.136 |
Robert Duliński, Anna Starzyńska-Janiszewska, Bożena Stodolak | 10/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.