Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw V: Biotechnologia żywności pochodzenia roślinnego T.F5.EL52.SI.TBSBZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2021/2022

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 30
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 16:15 - 20:45, sala 1.136
Robert Duliński, Anna Starzyńska-Janiszewska, Bożena Stodolak 10/ szczegóły
2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:45, sala 1.136
Robert Duliński, Anna Starzyńska-Janiszewska, Bożena Stodolak 10/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.1.0-4 (2023-02-27)