Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw I: Produkty mleczarskie jako przekąski do piwa T.F5.EL11.SI.TBSBZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2021/2022

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 15
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 17:15, sala 0.105
Włodzimierz Szczerba, Agnieszka Pluta-Kubica 8/ szczegóły
2 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 17:15, sala 0.105
Włodzimierz Szczerba, Agnieszka Pluta-Kubica 8/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)