Podstawy dietetyki T.5s.PODD.SI.TTDDZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 17:15,
sala 1.105 |
Aneta Kopeć | 15/ |
|
2 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15,
sala 1.105 |
Joanna Skoczylas | 16/ |
|
3 |
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 11:30 - 13:45,
sala 1.105 |
Marta Kotuła | 14/ |
|
4 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 20:45,
sala 1.105 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:45, sala 1.105 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 15:45, sala 1.105 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:30 - 18:15, sala 1.105 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 16:00 - 19:45, sala 1.105 |
Aneta Kopeć, Joanna Skoczylas | 6/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.