Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:45,
sala 0.105 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 14:15, sala 0.111 |
Dorota Najgebauer-Lejko, Kinga Topolska, Katarzyna Petka-Poniatowska | 15/ |
|
2 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 17:15 - 21:00,
sala 0.105 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 14:15, sala 0.111 |
Dorota Najgebauer-Lejko, Kinga Topolska, Katarzyna Petka-Poniatowska | 16/ |
|
3 |
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 14:15,
sala 0.111 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 17:00, sala 0.105 |
Dorota Najgebauer-Lejko, Kinga Topolska, Katarzyna Petka-Poniatowska | 14/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.