Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL)
Semestr zimowy 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 13:15,
sala 1.82 wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 18:45, sala 1.82 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 13:15, sala 1.82 |
Barbara Mickowska, Dorota Litwinek, Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska | 10/ |
|
2 |
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 18:45,
sala 1.82 wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 13:15, sala 1.82 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:45 - 14:00, sala 1.82 |
Barbara Mickowska, Dorota Litwinek, Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska | 15/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.