Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL) Semestr zimowy 2021/2022

Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)

Liczba godzin: 56
Limit miejsc: (brak limitu)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę

Grupy zajęciowe

zobacz na planie zajęć

Grupa Termin(y) Prowadzący Miejsca Liczba osób w grupie / limit miejsc Akcje
1 wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 13:15, sala 1.82
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 18:45, sala 1.82
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 13:15, sala 1.82
Barbara Mickowska, Dorota Litwinek, Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska 10/ szczegóły
2 wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 18:45, sala 1.82
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 13:15, sala 1.82
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:45 - 14:00, sala 1.82
Barbara Mickowska, Dorota Litwinek, Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska 15/ szczegóły
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)