Podstawy przedsiębiorczości T.3s.PPRZ.NM.TTZXZ.R
Wykład (WYK)
Semestr zimowy 2021/2022
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:30 - 13:45,
sala zdalne jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 17:00 - 19:15, sala zdalne jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 14:15, sala zdalne jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 10:15, sala zdalne |
Marcin Kopyra | 16/ |
|
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.